Kontorting.dk er en e-mærket netbutik og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.
 

Find kontorTing

Åbningstider:

Man - fre 8.00 - 17.30
Lørdag 9.30 - 13.00
Søndag Lukket
KontorTing Sønderborg Elholm 2, 6400 Sønderborg

Tlf.: 74 12 33 80
Email: salg@kontorting.dk

Se på kort

Åbningstider:

Man - tors 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
KontorTing Padborg Dammen 2, 6330 Padborg

Tlf.: 74 12 33 60
Email: padborg@kontorting.dk

Se på kort

Åbningstider:

Man - tors 8.00 - 16.30
Fredag 8.00 - 16.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket 
KontorTing Haderslev Christian X Vej 2, 6100 Haderslev‎

Tlf.: 74 12 32 70
Email: haderslev@kontorting.dk

Se på kort
cart
0 varer
DKK 0,00 
 
 
 

Nye produkter

Se alle nyheder
 
 

Tilmeld Nyhedsmail

 • Navn
 • E-mail
 •  
  Erhverv Privat

KontorTing.dk – en del af Kontor Syd Gruppen

KontorTing findes både som webshop og 3 fysiske butikker – Vi handler også med private! 

 

Kontorforsyning

Forsyninger til kontoret er nødvendige for at få den daglige drift til at fungere. Kontorartikler, blæk, toner, emballage, skilte og 1000 andre ting til kontorets drift, finder du hos KontorTing. Vi har mere end 10.000 varenumre, og du finder nemt alt det, der skal bruges på kontoret her hos os.

I stedet for at bruge tid på at handle mange forskellige steder, kan du samle indkøb af kontorforsyningsting på ét sted. Det er let og bekvemt at handle online her hos KontorTing.dk – Find det du mangler, læg det i kurven, udfyld med oplysninger og tryk køb – så får du varerne sendt direkte til firmaadressen. Vi leverer overalt i Danmark og det til konkurrencedygtige priser - Det kan ikke være nemmere.

 

Klæd kontoret på

Vær klar til hverdagens udfordringer og sørg for, at der er købt ind til alle hylder. Når man driver et kontor ved man, det er vigtigt at alle de dele, der skal være til rådighed på kontoret er til disposition. Alt der er nødvendigt for at den daglige drift kan foregå smidigt – lige fra stort til småt skal være tilgængeligt for medarbejderen, så der kan leveres en god arbejdsindsats. 

 

Det moderne kontor kræver:

 • Kopipapir – fotopapir
 • Rengøringsartikler
 • Whiteboards – opslagstavler
 • Skriveredskaber
 • Mapper – arkiveringssystemer
 • Og mange andre kontorting

 

Det perfekte kontor kan designes ved hjælp af KontorTing.dk – Vi tror ikke, der er noget som mangler her på sitet, for at du kan komme i mål med hjælpemidler til dit kontor. Hvis du står og mangler en vare, som du ikke kan finde hos os her på sitet, så hører vi gerne fra dig – Kontakt os her.

 

Forsyn det gode arbejdsmiljø

Det er godt at tænke fremad og være på forkant i forhold til kontorartikler. Er alt det man står og skal bruge på arbejdspladsen til stede, og står man ikke hele tiden og mangler det ene og det andet, så bliver arbejdsklimaet meget bedre og opgaverne glider nemmere. Kontorforsyning er simpelthen en del af trivslen på arbejdspladsen.

 

Del af Kontor Syd Gruppen

Siden 1999 har KontorTing.dk eksisteret. Vi er en del af Kontor Syd Gruppen. Ud over onlineshoppen har vi i alt tre fysiske butikker, og herudover er vi repræsenteret gennem Kontor Syd i Herning, i Vejen og i Odense. Hvis du har behov for større løsninger, hvor vi kommer ud og rådgiver din virksomhed, kan du kontakte os for et kundebesøg. Vi kommer gerne til dig med råd og vejledning - det er en del af vores idé om god service og ordenlig kundepleje.